Taylor Lautner, die de weerwolf speelt in de serie Twilight, had wat moeite met het gewicht van zijn collega Kirsten Stewart. Tijdens de opnames van de film Eclipse moest hij haar in zijn armen dragen en dat bleek zwaarder te zijn dan gedacht.

Het is een gespierde jongen die Taylor Lautner en Kristen Stewart is maar een fijn ding. Je zou dus denken dat hij haar met gemak zou moeten kunnen ronddragen, maar dat was blijkbaar niet het geval. Het lag er niet aan dat Kristen te zwaar was, maar dat de scène gewoon te lang duurde.

In eerste instantie zou de actrice aan wat kabels komen te hangen, zodat het net leek alsof Taylor haar droeg. Maar dit zag er helaas niet natuurlijk uit, dus kwam Lautner met het idee om Kirsten zelf te dragen. “Want wat kan ze nu wegen, 55 kilo ofzo? Dat is toch geen probleem!”, dacht de acteur.

Al snel kwam de Twilight ster erachter dat het toch niet zo simpel was als hij dacht, naarmate de dag voorbij ging werd Kirsten steeds zwaarder en zwaarder. Er werden namelijk vier scènes gefilmd, waarbij Taylor zijn tegenspeelster in zijn armen droeg. Ze moesten die dag ook nog eens allemaal achter elkaar vast worden gelegd, dus kon de acteur niet even op krachten komen. “Het was erg moeilijk en pijnlijk”, aldus Lautner.