Christina Aguilera is een tijdje weggeweest, maar nu ze weer terug is kun je niet meer om haar heen. De sexy zangeres heeft een spectaculaire comeback gemaakt, niet alleen met haar nieuwe album maar ook met haar verschijningen à la Lady Gaga. Gelukkig is de volgende outfit van Christina niet zo uitbundig, maar simpel en stijlvol.

Zoals jullie misschien nog wel weten, in het verleden werd Christina weleens verkozen tot slechts geklede celebrity. Gelukkig is die tijd nu voorbij en kiest de blondine tegenwoordig voor de stijlvolle outfits. Haar kledingstijl is eenvoudig na te maken, door middel van soortgelijke items.

Zo zou je de outfit kunnen samenstellen met het vestje van Second Female, voor 64,95 euro. Het topje van de H&M kost maar 4,95 euro. Aan de broek hangt een prijskaartje van 35,95 en aan de zonnebril één van 29,90 euro, deze artikelen zijn allebei van Esprit. De tas die Christina bij zich heeft is niet helemaal goed te zien op de foto, maar als je goed kijkt zie nog net een stukje van een witte schoudertas onder haar arm uitsteken. Dus zou je voor de tas kunnen kiezen van 5th Avenue voor 19,90 euro. Voor hetzelfde bedrag vindt je ook de pumps van Graceland. Als laatste is er nog een ketting, van de Six voor 7,95 euro.