Kate Moss en haarstilist James Brown zijn al vrienden sinds hun jeugd, maar dat wil niet zeggen dat je  elkaar mag gebruiken. Kate dacht hier blijkbaar net zo over en heeft besloten om niet langer geld te stoppen in het kappersbedrijf van James.

Kate Moss had in het begin al geld gegeven aan James Brown, om zijn kapsalon op te zetten. Ze verscheen zelfs in de documentaire over zijn bedrijf, waarvan ze dacht een simpel bijrolletje te spelen. Maar tot haar grote verbazing en irritatie, bleek het hele filmpje om haar te draaien. Je kunt je misschien wel voorstellen dat Kate niet geheel ‘amused’ was hiermee.

Na alles wat het model voor haar beste vriend heeft gedaan, komt hij nu weer bij haar aankloppen. Want ondanks dat Sara Jessica Parker en Gwyneth Paltrow tot zijn klanten behoren, staat James staat op het punt om failliet te gaan, dus heeft hij snel geld nodig. Maar voor Kate is de maat vol en heeft ze de geldkraan gesloten.

Volgens de Daily Mail zou Brown erg teleurgesteld zijn in Kate. Maar hij hoeft niet lang te treuren, want James heeft inmiddels een nieuwe suikertante gevonden. Zo zou de moeder van een vriendin van Kate Moss, maar liefst drie miljoen pond in zijn kapperszaak hebben gestoken. De celebrity haarstilist heeft namelijk grote plannen voor zijn onderneming, zo is hij van plan om een salon te openen in New York. Hopelijk blijft James nu uit de rode cijfers, want drie miljoen pond zie je niet graag in rook opgaan.