Beyonce en Jay-Z zijn twee wereldsterren, maar gelukkig zijn ze ondanks hun beroemdheid gewoon normaal gebleven. Toen het stel onlangs in Engeland was, verbleven ze zonder enige vorm van sterallures, in een budgethotel en gingen ze uit eten bij de Pizza Hut.

Nee, geen sterallures voor Beyonce en Jay-Z. Toen de rapper moest optreden in het Engelse Isle of Wright, kozen ze niet voor het meest luxueuze hotel of duurste restaurant. De twee tortelduifjes verbleven gewoon in het budgethotel Premier Inn, waar je voor een nachtje slapen maar 35 euro hoeft neer te leggen.

De meeste celebs prikken vaak een vorkje mee in één of ander duur en hoogstaand restaurant, die minimaal een paar sterren moet hebben willen ze er een voet binnen zetten. Maar dit geldt niet voor Beyonce en Jay-Z, want tijdens hun verblijf in Engeland gingen ze gewoon naar de Pizza Hut om te eten. De mensen zullen daar wel raar hebben opgekeken, toen die twee binnen kwamen lopen.

Beyonce heeft trouwens ook totaal geen moeite om de spotlights met haar hubbie te moeten delen. Want tijdens het optreden van Jay-Z bleef ze mooi naast het podium staan, om hem aan te moedigen. Ze vond het eigenlijk wel fijn om even niet in de belangstelling te staan, aldus een insider.

Ik ben blij dat er nog celebrities zijn zoals Beyonce en Jay-Z, die zich niet te goed voelen voor bepaalde dingen. Want je weet wat ze zeggen,”doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg.”