Di-Rect is weer helemaal terug, nadat Tim vorig jaar de band verliet. Met hun nieuwe zanger Marcel en toetsenist Vince hebben ze de draad weer opgepakt en hebben ze een nieuwe CD gemaakt, genaamd This is who we are.

Het nieuwe album This is who we are, is een reflectie van wie Di-rect nu is als een band. Fans moesten treurig toekijken hoe Tim uit de groep stapte, maar kregen daar wel twee nieuwe bandleden voor terug. Zo hebben ze nu een nieuwe zanger, Marcel en een nieuwe toetsenist, Vince.

Di-Rect heeft een nieuwe sound, die we met hun eerste single Times are changing al hebben kunnen horen. Op hun nieuwe cd staan 13 nummers die vol zitten met energie en creativiteit. Zoals we gewend zijn van de Haagse band staan er knallende rock liedjes op zoals Walk with me, maar ook gevoelige ballads als Hold on. Volgens de fans van Di-Rect heeft het nieuwe album heerlijke nummers, een goede zang en tekst, meeslepende en vernieuwende muziek.

De CD This is who we are van Di-Rect is verkrijgbaar voor 14,99 euro.