Kate Moss is een trendsetter en geen trendvolger. Ze draagt wat ze wil en zet daarmee vaak een modehype op gang. Haar volgende outfit past dan ook prima in het beeld van nu en is gemakkelijk na te maken.

Kate Moss heeft waarschijnlijk flink wat modekennis opgesnoven, aangezien ze al jaren als model in het wereldje zit, want ze ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Haar kledingstijl zou je kunnen omschrijven als vintage, vrouwelijk en casual maar tegelijkertijd ook chic.

Haar outfit op de foto kun je eenvoudig zelf bij elkaar shoppen, zodat je in de stijl van Kate Moss over de straat kan paraderen. De witte jeans en licht kaki top zijn alle twee van H&M en kosten samen iets minder dan 55 euro. De blazer is van Esprit en heeft een prijskaartje van 59,90 euro. De pumps van Sacha bedragen 39,95 euro en het blauwe tasje van Asos heeft een prijs van 18 euro. Als laatste maak je de outfit compleet met de zonnebril van Shades Zac, voor 22,50 euro.