Voor de liefhebbers van lekkere cocktails en goede dansmoves heb ik goed nieuws. Want binnenkort vindt het feest Latin Lovers plaats, in de club Monza in Utrecht.

Latin Lovers heeft voor deze editie van het feest speciaal voor de zomer een cocktail ontworpen, die voor de eerste honderd dames die binnen zijn gratis is. Dus zorg dat je op tijd bent. De muziek die er gedraaid wordt bestaat uit latin en house.

Om de zomer te vieren komen de volgende dj’s hun plaatjes draaien, het Belgische duo Daniel Bovie en Roy Rox. Een ander duo is Chris Rox en Jasper Clash, die de dansvloer in vuur en vlam proberen te zetten. Matt Styles is als trouwe Utrechter ook van de partij, net als de beroemde Mitch Crown. En als laatste zal Erick E met zijn vloeiende latin sound en moderne aanpak de avond compleet maken.

Het feest vindt plaats op 18 juni 2010 en gaat om 23.00 uur van start, waarna er om 05.00 uur een einde aan wordt gebreid. De tickets voor Latin Lovers zijn verkrijgbaar en met een speciale ladyticket kunnen jij en een vriendin voor 15,00 samen naar binnen. Losse kaartjes kosten 10,00 euro per stuk.

Voor meer informatie kun je terecht op de site van de club Monza.