Ken je de Samsung camcorder SMX-C20RP  met zijn glanzende en mooie design al? Deze camcorder is  klein van formaat, weegt niet veel en is voorzien van handige snufjes die het gebruik makkelijk maakt.

De nieuwe camcorder van Samsung heeft zwart jasje, met een uniek kleurenaccent op de boven- en zijkant, waarbij je kunt kiezen uit paars, rood of blauw. De camcorder heeft een wendbare lens, die je 25 graden kunt kantelen in de hoek die je wilt. Wil je filmen of foto’s maken, met de Samsung SMX-C20RP het kan allebei.

De camcorder kan 12 uur aan beeldmateriaal opnemen, zodat je niet bang hoeft te zijn dat je te weinig tijd hebt. De batterij houdt het meer dan 2 uur en 40 minuten vol, die je daarna ook in de computer kan opladen. Heb je iets gefilmd met tussenpozen, dan zet de camcorder deze in de juiste volgorde. Vervolgens wordt het filmpje in een kort en overzichtelijk bestand geplaatst.

Zodra je de camcorder aansluit op een pc, worden de bestanden automatisch opgestart en kun je ze bekijken en bewerken. Filmpjes op het internet zetten, wordt ook enorm eenvoudig. Je hoeft alleen maar het gewenste bestand te kiezen, op de uploadknop te drukken en klaar is kees.

De Samsung camcorder SMX-C20RP kost rond de 180 euro en is bij meerdere elektronica winkels verkrijgbaar.