Nu de eindexamens er weer bijna opzitten begint het wachten op de uitslag. Heb je geen zin om die weken ook in stress af te wachten, pak dan je koffer en ga met vriendinnen op vakantie.

Aangezien je na je examens een aantal weken moet wachten om te horen of je geslaagd bent, kun je dat net zo goed doen tijdens een zonnige vakantie. Dus ga met vriendinnen of klasgenootjes ontstressen en geniet van het goede leven van Lloret de Mar.

Je kunt ervoor kiezen om met de bus of met het vliegtuig naar Lloret de Mar te gaan. De bus vertrekt op 31 mei en 2 juni en is wat goedkoper dan de vliegreis. Bij de geselecteerde appartementen door GOGO, zit een examenpakket bij de prijs inbegrepen. Hierbij zit een kroegentocht, Dutch Night en een Membercard. In Lloret de Mar kun je naar het strand, winkelen in de boetiekjes en natuurlijk los gaan in de talloze clubs.

Via de reisorganisatie GOGO is meer informatie te vinden over de speciale examenreis naar Lloret de Mar.