Sienna Miller kennen we onder andere vanwege haar acteercarrière en niet geheel rooskleurige relatie met Jude Law. Maar inmiddels is ze ook een echt fashion icon geworden en loopt ze vaak op de trends vooruit.

De kledingstijl van Sienna Miller is trendy, jong, vrouwelijk en een beetje casual. Sienna is altijd gekleed volgens de laatste trends, waardoor haar outfits vallen onder de do’s en niet onder de don’ts van de moderegels. Wil je nu ook geslaagd voor de dag komen? Probeer dan eens de volgende look van Sienna.

Het weer wordt al wat warmer, dus kunnen we die benen weer laten zien. Het rokje van Asos kost minder dan 24 euro en is mooi te combineren met het gestreepte topje van Modstrom, voor 29,95 euro. De schoenen zijn van Sacha en geven de girly kleding een stoer en mannelijk accent, deze kosten 49,95 euro. De retro zonnebril is van Asos en kost iets minder van 12 euro. Sienna heeft gekozen voor rode accessoires, dus heb ik gekozen voor de rode tas van Pepe Jeans die 79,90 euro kost en de ketting van Asos, die door de verschillende hartjes een speels karakter aan het geheel geeft.