De makers van de Pirates Of The Caribbean hebben een nieuwe film uitgebracht de Prince Of Persia: The Sands Of Time. Deze avonturenfilm is gebaseerd bekende videogame Prince of Persia.

De film Prince Of Persia speelt af in het mystieke Persië, waar Dastan, gespeeld door Jake Gyllenhaal, met tegenzin zijn krachten bundelt met een mysterieuze prinses Tamina. Samen nemen ze het op tegen het donkere kwaad om zo een dolk in veiligheid te brengen.

Natuurlijk is de dolk waarom het gaat niet zomaar een dolk. De dolk beschikt over krachten, de zo geheten The Sands of Time – een gift van de goden. Met deze kracht kan de drager van de dolk terug in tijd reizen en heerser over de wereld worden. De strijd om deze dolk verloopt uiteraard niet zonder slag of stoot en staat garant voor een spannend avontuur.

Prince Of Persia: The Sands Of Time is nu te zien in de bioscoop.

Prince Of Persia The Sands Of Time

[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”38776″]