Gwen Stefani is voor de derde keer zwanger. Samen met haar man Gavin Rossdale heeft de zangeres al twee zoontjes en hoopt ze nu een meisje te krijgen.

In het begin is het vaak een lastig onderwerp, is iemand nu zwanger of niet? Want als het niet zo is, dan wek je misschien de indruk dat die persoon gewoon een dikke buik heeft en daar kun je iemand flink mee kwetsen. Maar in Gwen Stefani’s geval komt haar buikje door het feit dat ze weer zwanger is.

De 40 jarige blondine en haar man zijn al de trotse ouders van de 3 jaar oude Kingston en 20 maanden oude Zuma. Nu er een derde kindje bijkomt, hoopt Gwen dat het een meisje is. Volgens een insider heeft de zangeres nu al een pittige zwangerschap, want ze is erg misselijk, duizelig en moe. Het is eigenlijk de eerste keer dat ze zich zo voelt, want bij haar voorgaande zwangerschappen had ze hier bijna geen last.

Gwen Stefani werd met een babybuikje gespot, toen ze op het vliegveld was met haar man Gavin Rossdale. Ze trok nog meer aandacht, doordat ze steeds aan haar t-shirt liep te trekken. Maar toen de de ster vanaf de zijkant te zien was, kwam haar zwangere buik in het zicht. Om haar pols droeg ze trouwens ook een Sea-Band armband, die erom bekend staat zwangerschapsverschijnselen te verminderen.