Het is een tijdje stil geweest rondom Christina Aguilera, aangezien ze het erg druk had met haar zoontje. Maar de zangeres is toch de studio weer ingedoken, want binnenkort komt haar nieuwe album Bionic uit.

Bionic is al weer het vierde album van de zangeres en beloofd zeker spectaculair te zijn. De cd heeft twintig liedjes waaraan Christina zelf mee heeft geschreven, maar ook in samenwerking met verschillende artiesten. Met behulp van Tricky Stewart, Hill & Switch, Polow Da Don, Ladytron, Sia en Linda Perry heeft het album een unieke mix van muziek stijlen gekregen.

Volgens Christina Aguilera was de samenwerking, met zoveel getalenteerde artiesten en producers die ze bewondert, een geweldige ervaring.  Ze hebben dan ook een unieke touch aan het album Bionic gegeven. Aguilera wilde hun wereld combineren met haar visie en geluid, met als gevolg een magisch resultaat.

De cd Bionic bevat zowel snelle en energieke nummers als rustige tranentrekkers. Voor sommige hiervan was Christina geïnspireerd door haar grootste idolen, Mariah Carey en Etta James.  Twee dagen voor de verkoop van Bionic zal Aguilera optreden tijdens de MTV Movie Awards, op 6 juni 2010. Ze zal hier een optreden geven met liedjes van haar nieuwe album.

Ik heb de nieuwste single Not Myself Tonight al kunnen beluisteren. En ik moet zeggen dat Chistina haar gouden strotje niet verloren heeft hoor. Het nummer knalt de speakers uit en zoals we van haar gewend zijn, laat het blonde popje haar krachtige stem luid en duidelijk horen.

Bionic van Christina Aguilera is vanaf 8 juni 2010 verkrijgbaar, voor 14,99 euro.