Dat Rihanna inmiddels een superster is en over de hele wereld optreed, dat zal ik niet in twijfel trekken. Maar dat ze 35.ooo euro krijgt om een uurtje in een Engelse club te verschijnen om niets te doen, vindt ik te belachelijk voor woorden.

Rihanna was in Liverpool, Engeland vanwege haar tour en werd gevraagd om een uurtje te verschijnen in de club Bambooo. Aangezien de zangeres een bedrag van 35.000 euro kreeg aangeboden, liet ze dit niet aan haar neus voorbij gaan.

De 22 jarig ster kwam na haar optreden in de Echo Arena te Liverpool, naar de Bambooo Club. Ze had maar een uur de tijd, omdat ze daarna alweer verder moest met de tourbus naar Londen. Je denkt misschien dat Rihanna best wel een nummer had kunnen zingen, dat duurt toch maar een paar minuten. Maar nee hoor, het enige wat de zangeres deed was een beetje dansen op een balkon in de club en champagne drinken.

Rihanna was trouwens niet de enige die op deze manier makkelijk geld in het laatje bracht. Toen de Bambooo werd geopend begin dit jaar, hadden ze 50 Cent ingeschakeld om voor bijna 60.000 euro zijn gezicht te laten zien. Ook hij voelde er niets voor om op te treden, wat zijn aanwezige fans aardig teleurstelde.