Het was een kwestie van afwachten, wanneer Heidi Montag weer een plastische ingreep zou ondergaan. En nu is het zover, want de blondine wil namelijk haar borsten weer laten vergroten tot cup H.

Vorig jaar heeft Heidi ongeveer tien ingrepen ondergaan, die haar omtoverden tot een plastisch popje. Maar blijkbaar is dit niet genoeg voor de realityster, want ze heeft plannen om weer een borstvergroting te ondergaan. Ook wil Heidi dat haar dokter haar lippen elke week opvult, ook al zegt haar man Spencer dat ze al groot genoeg zijn en dat ze ermee moet stoppen.

Heidi’s borsten zijn al opgeblazen tot cup F, maar zoals ze onlangs zei: ‘Ik wil alleen de H van Heidi’ en dus moet er 100 cc bij. De operatie moet binnen twee maanden gebeuren, die ze in Europa wil laten doen. Tegelijkertijd willen Heidi en Spencer ook een nieuwe tv-serie opnemen, die ze aan de zenders Oxygen en E! gaan verkopen.

Spencer probeert Heidi in alle macht tegen te houden, want hij wil niets liever dan dat ze stopt met de plastische ingrepen. Meneer Pratt denkt dat een opmerking van de dj Ryan Seacrest, de druppel was die de emmer van Heidi liet overlopen. Hij zei namelijk dat haar borsten er helemaal niet te groot uitzagen en bedoelde dit eigenlijk als een compliment. Helaas kwam dit verkeerd bij Heidi over, waardoor ze compleet in shock thuiskwam, volgens Spencer.

Eigenlijk hoopte ik dat Heidi nu klaar was met al die verbouwingen aan haar uiterlijk. Maar het prinsesje wil perse cup H en volgens mij is ze gewend haar zin te krijgen.  Gelukkig begint haar niet met een M, want die cupmaat is onmogelijk. Ik denk alleen dat het beter zou zijn als Heidi aan haar innerlijk zou laten sleutelen, want volgens mij ligt daar het echte probleem.