De 538 Dance Department krijgt binnenkort een eigen party avond, namelijk in de nieuwe club Air in Amsterdam. Op het feest zullen verschillende dj’s hun plaatjes draaien, waar je tot in de late uurtjes op los kan gaan.

Het Amsterdamse nachtleven krijgt er weer een feest bij, met de On Air 538 Dance Department. Deze wordt gehouden in de splinternieuwe club Air, waar meerdere dj’s hun ding komen doen. Air is sinds kort open en houdt elke zaterdag een 538 Dance Department feest.

Zo vindt op 8 mei de On Air 538 Dance Department plaats, met dj’s als Silicone Soul en Jerome Sydenham. De week daarna op 15 mei zullen Marc Marzenit en Henry Saiz hun plaatjes draaien en omdat het feest elke zaterdag gehouden wordt, kun je op 22  mei weer naar de club Air voor Dennis Ruyver en X-Press 2. De On Air 538 Dance Department gaat om 23.00 uur van start en zal om 05.00 uur afgelopen zijn. De club Air in Amsterdam is te vinden aan de Amstelstraat 24. De prijs voor een entreekaartje is 15 euro.