We kunnen wel zeggen dat Mariah Carey een grote naam is in de muziekwereld. Maar ze is ook een grote diva, die behoorlijk wat eisen kan stellen. Zo heeft ze er ook een paar voor haar kleedkamer.

Er gingen wel al eerder geruchten rond over de meest belachelijke eisen, die Mariah Carey stelde voor haar kleedkamer. Zo moest de kamer in lila geverfd worden en wilde ze alleen de blauwe M&M’s er hebben staan. Maar of die ook echt waar zouden zijn, was tot nu toe nog een raadsel. Ik zeg tot nu toe, omdat de site TheSmokingGun de lijst met Mariah Carey’s eisen voor haar tour in 2010, te pakken heeft gekregen.

In deze lijst staat een heel pakket met eisen waaraan Mariah’s kleedkamer moest voldoen. In het woongedeelte moesten acht planten staan, vazen met 24 witte rozen en vanillekaarsjes die al aangestoken waren. De kleedkamer moest overigens precies 23 graden Celsius zijn. De meubels moesten bestaan uit, een 2- en een 3-zitsbank, drie kleine en één groter tafel. Maar dat was niet alles, want deze moesten ook nog eens helemaal in het donkerroze, grijs, zwart of crème zijn en mochten geen drukke prints hebben. Er moest ook een privé badkamer aanwezig zijn, met voldoende lampen, een lange spiegel op wielen en zes grote witte handdoeken.

Voor het eten en drinken, had de diva net zoveel eisen. Ze wilde namelijk twaalf flessen Fiji water, appel- en sinaasappelsap en cola, zowel de normale als light variant. Dan moest er nog een fles wijn aanwezig zijn die 200 dollar per stuk kost, namelijk de Opus One Cabernet Sauvignon. Om te eten wilde Mariah voor zichzelf vetarme chips en een kaasplankje en de crew kreeg kippenvleugeltjes en tortilla chips om op te knabbelen.