Een absolute topvakantie kun je beleven in Kreta, want daar is Chersonissos dé plaats voor jongeren. Naast de populaire clubs, kun je ook genieten van de zon die elke dag op je bolletje schijnt en waar je heerlijk kan dobberen op het glasheldere water in de zee.

Chersonissos is een populaire Griekse badplaats, waar je zeker het Star Beach Water Park moet bezoeken. Je kunt er naar het strand, naar zwembaden en glijbanen, chillen aan de barretje en elke middag kun je soppen in de schuimparty. Is dit nog niet genoeg dan kun je er ook duiken, surfen, scheuren op waterscooters en de waaghalzen onder ons kunnen gaan bungeejumpen. Het enige waar je voor moet betalen is een ligbed, dat is toch ook niks of wel dan?

Hotels en omgeving
In Chersonissos kun je terecht in uitstekende hotels en appartementen, die voorzien zijn van alle gemakken. Ook ben je in de buurt van het centrum, waar je een bezoekje kunt brengen aan de boulevard met zijn knusse restaurantjes en terrassen, waar je geniet van een adembenemend uitzicht over de zee.

Uitgaan
Wil je je energie kwijt?  Dan kun je dansen in de verschillende clubs, zoals de populaire tenten Camelot (met gratis toegang), Amnesia en de Matrix waar bekende dj’s hun muziek draaien.Voor een beetje nostalgie moet je naar ’t Hof van Holland en onze snacks hoef je ook niet te missen, want er bevinden zich meerdere Nederlandse cafés in Chersonissos. 

Sightseeing
De typische toeristische tochtjes kun je natuurlijk ook doen, dan zie je ook nog iets van de Griekse cultuur. Je kunt tijdens een Jeepsafari of rondvaartboot de omgeving verkennen, zodat je ook wat foto’s hebt die je aan je ouders kan laten zien.