Lady Gaga brengt ons van de ene verbazing in de andere, met haar nieuwe dieet. Ze eet namelijk alleen nog maar babyvoeding, omdat ze een superslank figuurtje wil hebben voor haar grote tournee.

Lady Gaga heeft zichzelf op een dieet gezet van babyvoeding. Dit heeft ze gedaan omdat ze er zo perfect mogelijk uit wil zien tijdens haar wereldtour. Volgens goede vrienden van de zangeres eet ze helemaal niet gezond, ze vervangt namelijk al haar maaltijden door potjes met babyvoeding. Ze zijn dan ook bezorgd om de gezondheid van hun vriendin.

Lady Gaga is niet de enige die het babyvoeding dieet volgt, want Jennifer Aniston en Reese Witherspoon gingen haar al voor. Met het dieet zou je snel een aantal kilo’s kwijt kunnen raken, maar dat is dan ook het enige voordeel. Je moet er toch niet aan denken dat je voor de rest van je leven aan de babyvoeding zit.

Zelfs experts laten weten dat het dieet van Lady Gaga ontzettend gevaarlijk is. Doordat ze haar hoeveelheid calorieën enorm heeft verminderd, keldert haar energieniveau ook omlaag en kunnen er lichamelijke klachten zoals galstenen en beschadigingen van de spieren ontstaan,. Hopelijk houdt Lady Gaga snel op met het babyvoeding dieet, want ik vind het maar ontzettende onzin.