Blake Lively kennen we als Serena van der Woodsen, uit Gossip Girl. In de serie speelt ze een behoorlijk rijk meisje, met een bijbehorende designer garderobe. Maar in het echt hebben haar outfits niet zo’n high fashion standaard.

De stijl van Blake Lively is dan ook niet zo moeilijk na te maken, want haar outfit bestaat eigenlijk uit een paar basis items. Zoals een mooie donkere skinny jeans, een simpel topje en leuke bruine enkellaarsjes. De outfit hoeft ook niet veel te kosten, als je winkels als H&M en Asos neemt.

Neem bijvoorbeeld het shirt, die komt bij H&M weg en kost maar 5,95 euro. Met zo’n laag bedrag houd je dan weer geld over om voor andere dingen, zoals de jeans van Lee voor 54,90 euro of de laarsjes van Killah voor 69,90 euro. Als je dan de ketting en de tas bij het totaal bedrag optelt, kom je ongeveer op 150 euro. Maar dan heb je wel allemaal dingen die overal bij passen, zodat je weer een nieuwe outfit kan samenstellen.