The Rebound is een romantische komedie waarin Sandy, Catherine Zeta-Jones, en Aram, Justin Bartha, een onstuimige relatie krijgen. Inderdaad een film waarin een iets oudere vrouw een relatie krijgt met een jonge vent.

The Rebound gaat over de 40 jarige Sandy. Ze is gelukkig getrouwd, heeft 2 kinderen en is ook nog eens mooi. Sandy lijkt een perfect leven te lijden totdat zij ontdekt dat haar echtgenoot vreemd gaat. Ze pakt meteen haar koffers en vertrekt met haar zoon en dochter naar New York.

Sandy huurt in New York een appartement boven een koffiezaak en raakt bevriend met de 25 jarige Aram die daar werkt. Hij is pas getrouwd, maar zijn vrouw is alleen met hem getrouwd om een verblijfsvergunning te krijgen.

Wanneer Sandy een baan aangeboden krijgt vraagt ze Aram om op haar kinderen te passen. De 2 groeien steeds dichter en dichter naar elkaar toe en krijgen een onstuimige relatie. Hun prille geluk wordt echter verstoord als Sandy iets ontdekt, waardoor de vraag wordt: is het echte liefde tussen hun of gebruiken ze elkaar alleen maar om over hun exen heen te komen?

The Rebound is nu verkrijgbaar op DVD.

Trailer The Rebound

[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”38753″]