De film Remember Me is een romantische drama met Robert Pattinson, bekend van de Twilight films, en Emilie de Ravin die in de tv-serie Lost de rol van Claire speelt.

Remember Me gaat over Tyler Hawkins, een lastige jongen die de zelfmoord van zijn broer niet kan verwerken. Tijdens het uitgaan, raakt Tyler betrokken bij een vechtpartij en wordt hij gearresteerd door een politieagent. Tyler laat het hierbij niet zitten en uit wraak legt hij het aan met Ally, de dochter van de agent.

Maar het klikt bijzonder goed tussen Tyler en Ally, mede omdat de moeder van Ally is vermoord waardoor ze elkaar heel goed begrijpen. De twee worden dan ook smoorverliefd op elkaar. Alleen Tylers leugen staat nog tussen hen in. Hij weet dat hij Ally ooit moet vertellen waarom hij haar in eerste instantie mee uit heeft gevraagd en wij weet als hij dit opbiecht hij haar daardoor kan verliezen.

De film Remember Me draait nu al in de bioscoop.

Trailer Remember Me

[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”38749″]