Britney Spears is het zat om steeds gephotoshopd te worden, want ze herkend zichzelf er nooit in terug. Toen ze gevraagd werd voor de reclamecampagne van het kledingmerk Candies, wilde ze niet dat deze foto bewerkt zouden worden.

Britney is namelijk trots op haar figuur en haar rondingen. Ze wil gefotografeerd worden zoals ze is en niet bijgewerkt worden tot een mager en perfect popje. Volgens de 28 jarige blondine moeten mensen en vooral meisjes die tegen haar opkijken, een realistisch beeld te zien krijgen. Zodat ze geen eisen aan zichzelf gaan stellen die helemaal niet gezond en haalbaar zijn.


De foto’s van Britney in de reclamecampagne voor Candies, zijn natuurlijk en echt. Ik vind het knap van Britney dat ze haar lichaam laat zien zoals het is en dat haar minpuntjes niet zijn weggewerkt. Ze heeft het de afgelopen jaren niet makkelijk gehad, dus ik ben blij dat ze nu zo goed in haar vel zit. En zo erg zijn de foto’s nu ook weer niet bewerkt, haar huid is alleen wat egaler gemaakt en ze oogt wat slanker. Dus wat dat betreft heeft Britney nog een prachtig figuur.