Er werd al een tijdje over geroddeld, dat Justin Timberlake en Jessica Biel niet langer bij elkaar zouden blijven. En nu is het dan toch echt zo, hun relatie is na drie jaar voorbij.

Justin en Jessica werden de laatste tijd niet meer samen gezien en dat wekte bepaalde argwaan. Dat Timberlake het erg knus heeft met voormalig liefje Cameron Diaz, op de set van hun nieuwe film Bad Teachers, deed ook geen goed voor de geruchten. Jessica bleek hier niet echt om te treuren, aangezien ze meerdere keren gezien is met een Amerikaanse zakenman.

Eigenlijk was het wel al duidelijk dat de relatie van Justin en Jessica geen stand meer hield, het moest alleen nog officieel bevestigd worden. En dat doet de Britse krant, The Sunday Mirror, met het bericht dat de twee sterren een te druk leven hebben. Er was geen liefde meer tussen beiden en de relatie was uitzichtloos geworden. Ze hebben uiteindelijk de knoop doorgehakt en de relatie beëindigd, maar ze blijven nog wel vrienden.