Demi Moore en Ashton Kutcher zouden graag een kindje willen met elkaar. Ook al is de actrice 47 jaar en Ashton maar liefst zestien jaar jonger, de twee lijken hier totaal geen problemen mee te hebben.

Het stel is al vijf jaar getrouwd en leek nog niet te denken aan een liefdesbaby, maar nu is het toch zover. Demi vertelde namelijk in de Britse Elle, dat zij en Ashton graag een kindje willen en dat het een ongelofelijk mooie gebeurtenis in hun leven zal zijn. Ze hopen dan ook dat ze in de nabije toekomst een kindje zullen krijgen.

Ook al heeft Ashton zelf nog geen kinderen, volgens Demi is hij een fantastische vader voor haar drie dochters. Demi is namelijk eerder getrouwd geweest, met acteur Bruce Willis. Met hem kreeg ze drie dochters, Rumer (22), Scout LaRue (19) en Tallulah (16).

Nu Ashton met Demi getrouwd is hij volgens mij wel een stuk volwassener geworden en ik geloof ook best dat Ashton een geweldige vader is, maar op de één of andere manier zie ik hem toch steeds als die oen uit That 70’s Show en als klier uit Punked. Heb jij dat ook?