Nadat de voormalige bodyguard van Angelina Jolie haar tot een psychopaat had verklaard, komt hij nu weer met een nieuwe onthulling. Brad Pitt en Jennifer Aniston zouden namelijk na hun breuk, stiekeme afspraakjes met elkaar hebben gehad.

De ex bodyguard van Angelina, die zichzelf Bill noemt, deed zijn verhaal bij In Touch magazine. Daar vertelde hij dat Brad nog steeds van Jennifer houdt en dat ze ook na hun breuk nog intieme ontmoetingen hebben gehad. Hij hield namelijk een oogje in het zeil, wanneer Brad en Jen op een afgelegen plek in Beverly Hills bij elkaar in de auto klommen. Bill zorgde ervoor dat de twee niet gefotografeerd werden door paparazzi, tijdens hun 40 minuten van knuffelen, kussen en misschien wel meer.

Volgens Bill zou Jennifer als eerste de auto uit zijn gestapt, zwaaide ze Brad gedag en ging ze met een grote glimlach op haar gezicht terug naar huis. Brad jogde vervolgens naar zijn motor, waarmee hij wegscheurde en nog een uurtje mee ging rijden. Als deze beweringen waar zijn, zouden Brad en Jennifer dan misschien weer bij elkaar komen? Ik hoop van wel, want voor mij waren ze het ultieme droomkoppel.