Bijna iedereen kent Alicia Keys wel. Niet alleen heeft deze dame een prachtige stem, ze is ook nog eens onwijs goed in piano spelen. Daarnaast heeft ze altijd mooie kleren aan en is ze ook nog eens heel knap. Van dit alles kunnen wij binnenkort gaan genieten in het GelreDome!

Alicia Keys haar vierde album genaamd The Element of Freedom is onlangs uitgekomen. Om dit te vieren gaat ze op tour en doet ze ons landje ook aan! En dat vinden wij helemaal niet erg, want de muziek van Alicia Keys is zeker niet slecht!

Dat de dame talent heeft is een bekend feit. Niet alleen is ze solo erg goed, ze kan ook heel goed een duo nummer zingen met onder andere Jay-z en Beyonce! Naast zangeres is Alicia Keys ook een ras echte performer!

Wil jij naar haar show in GelreDome? Kaartjes kun je nog bestellen, maar wees er wel snel bij!