De GT540 Swift is LG’s nieuwste mobieltje. De telefoon is niet alleen een lust voor het oog, maar heeft ook allerlei nieuwe en handige snufjes. En de mooie roze en witte kleur maakt er een ultieme ladyphone van.

De LG GT540 Swift ziet er supermooi uit, met een geruit patroon in een glanzende metallic roze kleur. De telefoon heeft een helder touchscreen dat handig meedraait als je het toestel zijwaarts houdt, een snelle camera, bluetooth, een mini-USB poort voor verbinding met je computer en is bijna net zo licht als een veertje.

Net als iedere andere smartphone kan je met de nieuwe LG foto’s en video’s maken en muziek luisteren via de radio en MP3. Je kunt met de telefoon ook op het internet, waarbij je dankzij Google Android binnen één druk op de knop gebruik kan maken van GMail, Google Calendar, Google Docs, Twitter en Facebook. En in het telefoonboek kun je tegelijk iemands facebook en hyves profiel bekijken.

De LG GT540 wordt in juni in de winkels verwacht. Persoonlijk vindt in de roze kleur het mooiste, maar de telefoon is ook in het wit, zwart en grijs verkrijgbaar.

Update
In Nederland krijgt het de naam LG Optimus en is te koop voor rond 200 euro.