We hebben inmiddels allemaal kunnen zien hoe Heidi Montag zich heeft laten ombouwen tot plastisch popje. In eerste instantie zag ze alleen maar voordelen van haar cosmetische ingrepen, maar nu merkt ze dat een aantal dingen niet meer zo makkelijk gaan als eerst.

Heidi was laatst in de Amerikaanse radioshow Om Air wirh Ryan Seacrest en daar vertelde ze de nadelen van haar nieuwe uiterlijk. Zo heeft ze door haar borstvergroting moeite met knuffelen en kan ze ook niet meer joggen. Op zich niet gek nu ze cupmaat E of F heeft, had ze dat zelf niet kunnen bedenken ofzo?

In de radioshow hield Heidi geen blad voor haar mond en praatte ze uitgebreid over de ingrepen. Zo liet ze onder andere haar wenkbrauwen omhoog halen, haar neus kleiner maken en haar rug onderging een back scoop. Wat dit nu inhoudt wist Heidi niet zo goed, maar ze kon wel vertellen dat het je rug een mooie ronding geeft. Wat een onzin zeg, wie gaat daar er nu op zitten letten of je rug recht is of een ronding heeft.

Nu de reality serie The Hills zijn laatste seizoen heeft gemaakt, wil Heidi een filmcarrière beginnen. Zo heeft ze al laten weten dat ze de blonde variant van Lara Croft wil worden, als er een nieuwe film van Tomb Raider wordt gemaakt. Mocht dit niet lukken dan kan ze misschien iets met de beelden van al haar operaties, die heeft ze namelijk op camera laten vastleggen. Waarom ze dat heeft gedaan snap ik niet helemaal, alsof je op een avondje even gezellig daarnaar gaat zitten kijken.