Zaterdag 10 april is het weer zover, tijd om je mooiste jurkje uit de kast te trekken en je haar los te gooien met Famous on Saturday in de HMH. Dit keer zijn er maar liefst zeven discotheken onder 1 dak!

Famous on Saturday wordt gepresenteerd door Sascha Visser die bekend is van TMF. Dit houdt dus in dat de camera’s van TMF ook zullen draaien op dit feest! Daarnaast kun je kiezen uit zeven verschillende zalen! De keuzes bestaan uit: Dance Planet, Ramblas, Party Planet, R&B Planet, Feestcafe, The Basement en Lounge Beach.

Dit feest wordt groots aangepakt want naast moving stages en danskooien kun je ook genieten van een jacuzzi of een lasershow. Als al dit alles je soms een beetje moe maakt kun altijd lekker uitrusten in de Lounge Beach met een cocktailtje of je gaat lekker een broodje frikandel halen!

Kaartjes kosten 9 euro, maar tot elf uur kosten ze 5 euro! Famous on Saturday begint om 10 uur en eindigt om 5 uur in de ochtend. Dus, zaterdag 10 april in de Heineken Music Hall te Rotterdam Famous on Saturday met Sascha Visser.