Het is je misschien wel al opgevallen dat het de laatste tijd niet zo geweldig gaat met Linsay Lohan. Er zijn meerdere foto’s van haar verschenen, in een nogal labiele staat en een niet al te frisse verschijning.

Lindsay’s vader Michael Lohan, hield laatst een persconferentie om zijn bezorgdheid over zijn dochters gezondheid uit te drukken. Dit deed hij na aanleiding van een reeks foto’s die verschenen waren, waarop Lindsay Lohan er vreselijk uitzag tijdens een aantal avondjes stappen. Dat ze laatst in een cactus viel, was voor haar vader een teken om hulp in te schakelen.

Volgens Michael kan iedereen wel zien dat het niet goed gaat met Lindsay. Haar familie en vrienden maken zich dan ook grote zorgen om haar. Ze hebben allerlei manieren geprobeerd om tot haar door te dringen, zodat ze de ernst van de situatie inziet. Michael wil zijn dochter namelijk niet verliezen en zal er alles aandoen om te voorkomen dat Lindsay net als Brittany Murphy of DJ AM eindigt.

Om alle zeilen bij te zetten, vraagt Lindsay’s vader via de media of iedereen haar wil helpen als ze kunnen. Ook is hij van plan om met haar advocaten een soort regeling te treffen, die de situatie kan verbeteren. Dit zal waarschijnlijk inhouden dat Lindsay naar een afkickkliniek moet, of ze nu wil of niet volgens haar vader.