Nu dat de werk/school week bijna voorbij is, kunnen we weer lekker uitgaan. Maar er zijn altijd zo veel dingen te doen dat het moeilijk is om je keuze te maken. Heb jij even geluk dat ik op zoek ben gegaan naar de beste feesten!

Rotterdam:

Op vrijdag:
Baja Beach Club: Baja party night. Entree is helemaal gratis alleen moet je wel 18+ zijn.

Catwalk: Outloud. Catwalk zal weer gaan bewegen met Outloud! Kaartjes kosten een tientje en je moet 21+ zijn om binnen te komen.

Op zaterdag:
Baja Beach Club: Baja party night. Entree is helemaal gratis alleen moet je wel 18+ zijn.

Catwalk: Dik. Vier je zaterdagavond goed met o.a. LOOPS, Mulder en Eva Maria. Kaarten kosten tien euro en je moet minstens 21+ zijn om binnen te komen.

Amsterdam:

Op vrijdag:
Panama: Madhouse: It Reunion Part 2. Ga helemaal los op de beats van onder andere dj Jean! Kaartjes kosten 15 euro aan de deur. Je komt alleen binnen als je 21+ bent.

Escape: Remote. Escape staat de hele avond in het teken van dikke house, dit is één van de meest populaire clubavonden! Jij kunt er bij zijn voor 10 euro en als je 21+ bent.

Op zaterdag:
Panama: Seasons Spring Edition. Vier samen met Panama de heeste lente avond van het seizoen. Weg met de winter! Kaartjes kosten 23 euro aan de deur en je moet 21+ zijn.

Escape: Frambusters. Dit feest bestaat al vijf jaar en wordt elke zaterdag gevierd! Ben jij er al een keer geweest? Kaartjes kostten 15 euro en je moet minstens 21+ zijn.

Utrecht:

Op vrijdag:
Tivoli: Blackout. Waan je in de dub sferen in Tivoli. Kaartjes kosten 12 euro en je moet 18+ zijn om te genieten van dit feest.

Monza: True House Music. Are you ready for the True House Music virus?? Kaartjes kosten 10 euro en je moer 18+ zijn om binnen te komen!

Op zaterdag:
Tivoli: PDE. Spring, sweat, spring! Geniet van het zonnetje met El Sunshine! Kaartjes kosten 9 euro en je moet 18+ zijn om binnen te komen.

Monza: Het foute feest. De naam zegt het al, als jij houdt van fout dan is dit het feest voor jou! Kaartjes kosten 12,50 euro en je moet minstens 18+ zijn om binnen te komen.

Den Haag:

Op vrijdag:
Danzig: Gewoon gezellig. De naam zegt het al een gezellige avond met cocktails voor een zacht prijsje! Entree is helemaal gratis wel moet je 21+ zijn.

Paard van Troje: Vrij! Met Basz. Sluit je werkweek lekker af met Basz! Het feest is helemaal gratis, alleen moet je wel 18+ zijn.

Op zaterdag:
Danzig: Sluit je weekend af @ Danzig. Entree is helemaal gratis en je moet minstens 21+ zijn.

Paard van Troje: FLUOR presents: I Love Los! Begin je paasweekend goed met de speciale Easter Edition! Kaartjes kosten 12,50 euro en je moet 18+ zijn om binnen te komen.