Angelina Jolie is volgens haar voormalige bodyguard een psychopaat. En op de één of andere manier verwondert mij dat nou helemaal niets.

Vanaf het moment dat Brad Pitt en Jennifer Aniston een punt zette achter hun relatie en Angelina Jolie en Brad samen veder gingen, heb ik Jolie nooit gemogen. Brad en Jen waren voor mij het ideale koppel en Jolie vond ik een regelrechte bitch. En als ik de woorden van haar voormalige bodyguard, die zichzelf Bill noemt, mag geloven zit ik er niet naast!

In een interview met Touch Weekly vertelt Angelina Jolie’s voormalige bodyguard dat de actrice een egoïstische, controlefreak is. Hij noemt haar zelfs een psychopaat. “Angelina heeft twee gezichten, eentje voor in het openbaar en een ander voor haar privéleven.” Op zich vind ik dat nog niet zo vreemd, maar de bodyguard gaat verder.

“Angelina is een controlefreak, egocentrisch en heeft totaal geen geduld. Ze doet absoluut geen dingen vanuit haar hart. Ze gilt heel veel en loopt daarna weg. Ze sluit zich op in haar kamer en blijft uren weg. Brad moet het dan maar uitzoeken met de kinderen. Vervolgens praat Angelina niet met de kinderen en als er dan één in huilen uitbrast moet ze lachen,” laat Bill weten.

De bodyguard vervolgt zijn verhaal dat het ook niet goed zit tussen Brad en Angelina. “Ze slapen ieder in een eigen kamer. Daarnaast vertrouwt Angelina haar partner ook niet. Ze belt Brad voortdurend om te vragen waar hij is en beledigt hem aan de lopende band. Brad wordt dan alleen maar bleek en staart naar zijn voeten.”

Hoewel ik het verhaal van Bill zeer geloofwaardig vind, blijft het wel de vraag waarom hij precies is gestopt met zijn werk voor de acteurs. Zag de bodyguard het zelf niet meer zitten of was het Angelina die hem de laan uit stuurde? Wat het ook mag zijn, hij zal binnenkort wel iets horen van Brangelina’s advocaten. En nu maar hopen dat Bill geen aanbevelingsbrief meer wilde van zijn voormalige werkgeefster.