Heidi Montag en Spencer Pratt zouden volgens OK! Magazine uit elkaar zijn. Heidi zou een punt achter hun huwelijk van achttien maanden hebben gezet en uit het echtelijk huis zijn vertrokken.

Maar deze geruchten werden snel door het koppel weggenomen, door in People magazine te zeggen dat ze nog nooit zo verliefd zijn geweest als nu. Heidi zei: “Ik ga niet het huis uit gaat, ik houd van Spencer met heel haar hart. Ook al hebben we het een en ander meegemaakt, we zijn daardoor alleen maar harder aan onze relatie gaan werken. We willen proberen om een zo goed mogelijk koppel te zijn en dat we elke dag meer verliefd op elkaar worden.” Spencer maakte het verhaal nog zoetsappiger door te zeggen dat hij nu meer van zijn vrouw houdt dan dat hij ooit voor mogelijk hield.

Toch loopt niet alles even soepeltjes voor Heidi en Spencer, want eerder deze maand had Heidi haar hubbie ontslagen als manager. Volgens de blondine was de reden hiervoor, dat ze haar zaken gescheiden wilde houden van haar privéleven. Ook werd Heidi flink bekritiseerd om haar uiterlijke verbouwingen die ze in een korte tijd onderging. De MTV reality serie The Hills gaat ook stoppen na het zesde seizoen en door deze serie is het stel nu net zo beroemd geworden. Misschien is dit hele gedoe van die breuk wel weer gewoon een schreeuw om aandacht.