De zanger Ricky Martin heeft op zijn website bekend gemaakt dat hij homo is. Hiermee maakt hij een einde aan de geruchten over zijn geaardheid, die jarenlang de ronde deden.

Ricky Martin heeft bij heel wat vrouwen het hoofd op hol doen slaan, met zijn sexy bewegingen en zwoele stem. Maar daar was het hem niet zo om te doen, nu hij officieel de kast uit is gekomen. Op zijn website schrijft Ricky dat hij met trots kan zeggen een gelukkige, homoseksuele man te zijn en dat hij zich gezegend voelt met wie hij is.

Nu Ricky Martin eindelijk uit de kast is, is hij blij dat er een last van zijn schouders valt die hij al jaren met zich meedroeg. De 38 jarige Ricky vond dat het juiste moment was aangebroken, nu hij de trotse vader van twee zoons is, die hij in 2008 via een draagmoeder kreeg. Hij wilde namelijk volop van zijn kinderen genieten en niet door zijn geheim te worden afgeleid. Momenteel is Ricky Martin bezig met een autobiografie, waarin hij beschrijft hoe de jaren van stilte en zelfreflectie een sterker persoon van hem hebben gemaakt en dat hij nu inziet dat acceptatie van binnenuit moet komen.

Het was eigenlijk wel al te verwacht dat Ricky Martin homo is, vooral als we kijken naar zijn kledingstijl. Die strakke shirtjes met diepe v-hals, korte mouwen en leren broeken, zijn toch wel een duidelijk teken of niet dan?