Je kunt wel zeggen dat het een tijdje geleden is, dat Paris Hilton en Nicole Richie samen in het openbaar gezien zijn. Een aantal jaren geleden was de vriendschap ineens voorbij, maar lijkt nu weer op te zijn gebloeid.

Waarom de twee dames hun vriendschap hadden verbroken is nooit helemaal duidelijk geweest. Het enige wat Paris erover te zeggen had was dat Nicole wist wat ze haar had aangedaan. Nicole’s uitleg voor de breuk was dat ze na haar periode in de afkickkliniek, bepaalde mensen uit haar leven moest bannen en Paris was daar één van.

Maar na het overlijden van hun gemeenschappelijke vriend, Casey Johnson, kwamen Paris en Nicole erachter hoe waardevol vriendschap is in het leven. Zo kwam er toch nog iets goeds uit de tragedie voort, want de dames waren weer terug in elkaars leven. Zo zijn ze laatst voor het eerst samen gespot tijdens een innig gesprek, op een feestje van Victoria’s Secret in de Trousdale nachtclub in Beverly Hills.

De afgelopen jaren is er heel wat gebeurt met Paris Hilton en Nicole Richie, dus ze hebben in ieder geval genoeg om bij te kletsen. Zo heeft Paris de hele wereld afgereisd om haar nieuwe producten te promoten en heeft ze inmiddels een serieuze relatie met Doug Reinhardt. Nicole heeft ook niet stilgezeten, nu ze twee kinderen heeft. Samen met de vader van haar kindjes, Joel Madden, hebben ze het dan ook een druk met hun gezin.