We kennen Kelly Osbourne als de baldadige dochter van Pince of Darkness, Ozzy Osbourne. En we weten ook allemaal dat het f-woord veel gebruikt wordt binnen de familie. Misschien krijgen we wel een ander beeld van Kelly, nu ze als specialist in de Dr. Phil show komt.

Kelly Osbourne zal namelijk te zien zijn in de Dr.Phil show, waar ze de gasten advies zal geven op basis van haar eigen ervaringen. Dr. Phil heeft voor Kelly gekozen, omdat zij tijdens haar jeugd al heel wat moeilijkheden heeft doorstaan, die zich nu bij een deel van de jonge kijkers afspeelt. Zo heeft ze te maken gehad met een drugsverslaving en worstelden enkele familieleden ook met een verslaving. Ze is ook jarenlang bezig geweest met haar strijd tegen overgewicht, waar ook veel kijkers van de Dr.Phil show mee te maken zullen hebben.

De show waar Kelly haar debuut in zal maken, heeft als onderwerp het medicijn gebruik in Hollywood waar nogal nonchalant mee om wordt gegaan en welk effect dit heeft op jongeren. Kelly Osbourne zal met haar levenservaring vast wel geschikt zijn voor de job. Toch ben ik benieuwd hoe ze dit gaat aanpakken, jij ook?