Topmodel Kate Moss poseert poedeltje naakt voor Vogue Homme. En ik hoef jou natuurlijk niet uit te leggen dat deze kiekjes voor veel opschudding zorgen.

Nadat Kate Moss een aantal keer goed op haar bek is gegaan, ondermeer vanwege haar drugs gebruik, wilden veel modehuizen en bladen niets meer met haar te maken wilde hebben. Maar Kate vocht terug en nu schittert het model weer in heleboel campagnes. Kate’s nieuwste opdracht is een klus voor de Vogue Homme waarin ze totaal naakt is te zien.

Op zich zijn de naakt foto’s van Kate niet onaardig. Maar wat mij opvalt, is dat Kate tijdens het zonnen een broekje draagt. Hadden ze dat niet even weg kunnen werken? Ik zie er niet echt de artistieke meerwaarde van, maar goed de foto’s zijn dan ook bedoeld voor Vogue Homme. En waarschijnlijk zijn er genoeg mannen die bij het zien van deze foto’s hun vingers aflikken.