Misschien is Paris Hilton niet meer zo populair als ze dacht dat ze was. Haar idee voor een nieuwe realityserie, kan ze namelijk aan geen enkel netwerk verkopen.

Paris Hilton zou niet voor de eerste keer met een tv-programma komen, zo was ze eerder te zien in de Simple Life met Nicole Richie. Later kwam ze ook met de serie Paris Hilton’s My New BFF, waar ze op zoek ging naar een nieuwe beste vriendin. Voor haar nieuwste programma klopt ze bij alle netwerken aan, maar volgens Showbiz Spy is niemand geïnteresseerd.

Paris heeft het idee om een realityserie te maken die haar op de voet zal volgen, tijdens haar verloving met Doug Reinhardt. Zo wil ze de voorbereidingen voor de bruiloft laten zien en de trouwerij zelf. Maar de blondine moet voorlopig nog even wachten, aangezien ze nog geen netwerk heeft gevonden waar ze de serie aan kwijt kan. Zouden jullie ernaar kijken als het op tv komt?