Lady Gaga blijft ons verbazen met haar spraakmakende videoclips, die elkaar steeds weer lijken te overtreffen. Haar laatste clip Telephone met Beyoncé was dan ook maar een voorproefje, van wat er te komen staat voor haar nieuwe nummer Alejandro.

Het nieuwe nummer Alejandro van Lady Gaga gaat over een heftige break-up, die zoals we van haar gewend zijn waarschijnlijk enorm dramatische zal verlopen. Voor haar nieuwe clip heeft ze dan ook niemand minder dan celebrity-fotograaf Steven Klein ingeschakeld.

Lady Gaga heeft voor Steven Klein gekozen, omdat hij een seksuele spanning kan neerzetten die ze graag wil in de videoclip van Alejandro. Steven Klein fotografeerde onder andere de sexy foto’s van Madonna voor Dolce&Gabbana en Brad Pitt en Angelina Jolie als jaren 60 stel, vlak na de breuk met Jennifer Aniston.

Wie Lady Gaga’s ex-liefje gaat spelen in de nieuwe clip van het nummer Alejandro, dat is helaas nog niet bekend. Maar na haar goede keus voor hunk Alexander Skarsgard uit Paparazzi, heb ik daar wel vertrouwen in.