De tweede Sex and the City film draait nog niet in de bioscoop, maar we kunnen er zeker van zijn dat de outfits van de dames er weer geweldig uit zullen zien. Om ons alvast een voorproefje te geven van wat er komen gaat in de film, presenteren ze het boek Sex and the City: The Official Companion.

De Sex and the City 2: The Official Companion Book staat vol met foto’s van alle outfits die Carrie, Charlotte, Miranda en Samantha dragen in de nieuwe film. En dat zijn er niet een paar, nee het zijn maar liefst 300 exclusieve foto’s van de fantastische kleding, ook lees je er van alles over de designers van de outfits, schoenen en accessoires.

We willen natuurlijk ook alle juicy details weten en een kijkje achter de schermen nemen. Dus dat zullen we vast en zeker kunnen lezen in de interviews met de vier dames en de rest van de crew. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn alle stukken uit Carrie’s kledingkast apart gefotografeerd, met commentaar erbij en extra beelden van het passen van de kleding.

Het enige nadeel van de Sex and the City 2: The Official Companion Book, is dat het pas vanaf 14 mei 2010 te koop is. Maar dan hoeven we wel minder lang te wachten op de film Sex and The City 2, die vanaf 27 mei in de bioscoop te zien is.

Sex and the City 2: The Official Companion Book is verkrijgbaar voor € 24,95.