De nieuwe ladyphone van Samsung heet Diva en is een echt juweeltje. Om aan zijn naam te kunnen voldoen heeft de telefoon niet alleen een supermooi design, maar ook nieuwe handige snufjes.

Wat de telefoon anders maakt in vergelijking met de huidige ladyphones, is het diamantvormige design in een parelwitte kleur. De Samsung Diva S7070 heeft een 2,6 inch touchscreen en een diamantvormige navigatietoets. Ook beschikt het mobieltje over handige snelkoppelingen genaamd mobile widgets, een verbeterde mp3-speler en FM radio en een 3 megapixel camera voor het maken van heldere foto’s en filmpjes.
 
De Samsung Diva S7070 is op zichzelf al een modeaccessoire en valt bij mij wel in de smaak. Het mobieltje heeft een aantal nieuwe en leuke opties, maar is daarmee natuurlijk geen hightech telefoon. Ik denk dat het gewoon een perfecte match is, voor modebewuste en moderne meiden die technologisch niet veeleisend zijn.

Je kun de Samsung Diva online bestellen icm een abonnement.