Heidi Montag van de Hills is de laatste tijd vaak in het nieuws geweest, vanwege haar nieuwe uiterlijk en haar mogelijke verslaving aan plastische chirurgie. Maar Heidi doet het allemaal om aandacht van de media.

Dat Heidi Montag zichzelf flink heeft laten verbouwen, dat weten we nu wel. De media begint wat minder aandacht aan haar te besteden en dat vindt mevrouw niet leuk. Ze heeft dan ook een nieuw plannetje bedacht om toch in het nieuws te blijven.

Wanneer de hype rondom Heidi’s plastische ingrepen voorbij is, lijkt het haar een logische volgende stap om samen met haar man Spencer een kind op de wereld te brengen. Volgens een goede vriend van het stel wil Heidi graag een baby, want ze zal hierdoor weer een heleboel aandacht krijgen van de media. Het lijkt erop dat ze echt alles doet om maar in het nieuws te blijven, een beetje zielig vind je niet?