Honden zijn geweldig als huisdier. Je kunt er lekker mee stoeien, rennen, knuffelen en ga zo maar door. Maar sommige baasjes doen hele aparte dingen met hun viervoeter, zoals ze voorzien van een grappig outfitje.

Poppen aan en uitkleden is van veel kleine meisjes, en ook van sommige jongetjes, een grote hobby. Maar ja, als je ouder wordt krijg je andere interesses. Behalve een aantal mensen. Maar in plaats van poppen, gaan zij helemaal los op hun hond.

Het resultaat is dat sommige baasjes hun viervoeter echt van alles aantrekken. Wat dacht je van de kokende huisvrouw, sexy Fikkie in bikini, de stoer breedgeschouderde baby, tante Pollewop en de spaghetti hond? Maar het kan nog vreemder! Zo is er een hele McDonald’s hondenfamilie, een Joda look-a-like, een haaien en papagaaien viervoeter en zelfs het hondje van Geert Wilders is aanwezig.