Als je naar de bioscoop gaat is het wel zo netjes om je mobiel uit te zetten. Maar, wat nou als je je telefoon aan laat staan en je gebeld wordt door de hoofdrolspeler uit de film en jij opeens bepaalt hoe de film afloopt?

Last Call is een film waarin de bezoeker bepaalt hoe de film eindigt. Voordat de film begint moet iedereen zijn nummer op een briefje schrijven en 1 iemand wordt tijdens de film gebeld door de hoofdrolspeelster. De hoofdrolspeelster, die vlucht voor een gestoorde psychopaat, vraagt aan jou of ze bijvoorbeeld naar rechts of links moet, of dat ze naar boven of beneden moet. Op deze manier heeft de film altijd een ander verhaal en blijft het spannend om te kijken.

Last Call is een Duitse horrorfilm en brengt een bezoekje aan de bioscoop tot een heel ander niveau. Ik houd absoluut niet van horrorfilms, maar ik wil deze film zeker een keer bezoeken! Durf jij het aan?

[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”38727″]