Nu dat de werk/school week bijna voorbij is, kunnen we weer lekker uitgaan. Maar er zijn altijd zo veel dingen te doen dat het moeilijk is om je keuze te maken. Heb jij even geluk dat ik op zoek ben gegaan naar de beste feesten!

Rotterdam

Op vrijdag:

Baja Beach Club: Pure Caribbean Lounge goes to Suriname! Schud je kont op de beats van danchehall en reggaeton! Kaartjes kosten 10 euro en je moet 18+ zijn om binnen te komen.

Catwalk: OUTLOUD. Nu dat de tijden aan het veranderen zijn is het tijd om op te vallen! Dans tot in de vroege uurtjes op de deuntjes van onder andere El Funkador. Kaartjes kosten 10 euro en je moet 21+ zijn om binnen te komen.

Op zaterdag:

Baja Beach Club: Baja party night. Entree is helemaal gratis alleen moet je wel 18+ zijn.

Catwalk: Gem sessions. Sluit je weekend goed af in Catwalk. Kaartjes kosten 11 euro en je moet 21+ zijn.

Amsterdam

Op vrijdag:

Panama: Latin Lovers. Droom weg bij de exotische beats en tunes. Je zou willen dat je in Brazilië was. Kaartjes kosten 10 euro en je moet 21+ zijn om binnen te komen.

Escape: Ladykillers. Dit is DE avond voor de dames om je lekker sexy aan te kleden en rond te paraderen. De mannen zullen hun ogen uitkijken. Kaartjes kosten 14 euro en je moet 21+ zijn om binnen te komen.

Op zaterdag:

Panama: Sneakers Muzik. Vanaf 11 uur kun je hier helemaal los gaan op de vetste beats. Kaartjes kosten 15 euro en je moet 21+ zijn om binnen te komen.

Escape: Frambusters. Dit feest bestaat al vijf jaar en wordt elke zaterdag gevierd! Ben jij er al een keer geweest? Kaartjes kostten 15 euro en je moet minstens 21+ zijn.

Utrecht

Op vrijdag:

Tivoli: Tivoli loves Friday. Begin je weekend goed in Tivoli. Kaartjes kosten 4 euro en je moet 18+ zijn.

Monza: Asia XXL. Speciaal voor alle Asian lovers onder ons! Kaartjes kosten 12 euro en om binnen te komen moet je 18+ zijn.

Op zaterdag:

Tivoli: The Mega African Party. Kom in de Afrikaanse sferen met ND die live op stage staat. Kaartjes kosten 8 euro en je moet 18+ zijn om te genieten van dit feest.

Monza: Shake & Pop. Dit feest keert elke tweede zaterdag van de maand terug in Monza! Vier zaterdag hun 3de verjaardag mee samen met Gregor Salto en DJ Dynamite. Kaartjes kosten 12,50 en je moet 18+ zijn.

Den Haag

Op vrijdag:

Danzig: Gewoon gezellig. De naam zegt het al een gezellige avond met cocktails voor een zacht prijsje! Entree is helemaal gratis wel moet je 21+ zijn.

Paard van Troje: Audio Active XXL presents Otto Von Schirach. Een Break en Frenchcore feestje to the max! Kaartjes kosten 8,50 en je moet 18+ zijn.

Op zaterdag:

Danzig: Sluit je weekend af @ Danzig. Entree is helemaal gratis en je moet minstens 21+ zijn.

Paard van Troje: St Patrick’s festival Top Irish bands & DJ Pizdabolkin. Vier dit Ierse feest in stijl in het Paard van Troje! Kaartjes kosten 27,50 en je moet 18+ zijn om binnen te komen.