De dames zijn weer terug en hoe! De clip Telephone is eigenlijk meer een mini filmpje dan een echte muziek clip, maar Lady Gaga en Beyonce hebben weer een juweeltje gemaakt.

In het begin van Telephone zien we hoe Lady Gaga in de gevangenis wordt gegooid door twee vrouwen, die eigenlijk een beetje lijken op worstelaars. Mag ik er even bij zeggen dat Lady Gaga er wel echt super stylish uitziet. Hoe verzin je het toch om bijvoorbeeld met een zonnebril rond te lopen waar allemaal brandende sigaretten aan zitten?

Beyonce komt natuurlijk ook voor in de clip en haar gele cowgirl outfit is, naar mijn idee, echt perfect voor haar. Alleen snap ik beide outfits niet aan het eind. Want waarom zijn ze helemaal gehuld in een gewaad met daaronder een te grote cowboyhoed?

Wil je zelf nu ook kijken naar Telephone van Lady Gaga en Beyonce? Heb jij even geluk dat ik hem hieronder voor jullie heb klaar gezet!

[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”38722″]