Amy Winehouse staat dit keer niet vanwege haar drugs- en alcoholproblemen in de aandacht, maar omdat ze een kledinglijn heeft ontworpen met het merk Fred Perry. Wie had dat nu ooit gedacht?

Dat Amy Winehouse, naast de drugs en drank, van Fred Perry kleding houdt, wist volgens mij niet iedereen. Maar ze schijnt het merk al jaren te dragen en is een groot fan. Volgens het merk was de keuze voor Amy heel logisch, omdat ze een unieke stijl heeft die goed bij de oorsprong van Fred Perry past.

De kledinglijn bestaat uit 17 stukken waaronder broeken, jurken, vestjes en de klassiek Fred Perry polo’s. Amy Winehouse was zeer betrokken bij het ontwerpen en koos daarbij voor veel roze en zwarte outfits. Ik ben zeer benieuwd hoe de kledinglijn eruit ziet, maar helaas moeten we nog even wachten. De collectie komt namelijk pas vanaf oktober 2010 in de winkels te liggen.