Het lijkt wel een epidemie, maar dan wel één die welkom is, met al die knappe acteurs en zangers tegenwoordig. In die Amerikaanse series van nu spelen een heleboel jammie jongens en een aantal zangers hebben meer dan alleen een gouden strotje. Maar wie is eigenlijk de knapste?

Via de buis kunnen we dagelijks genieten van onze favoriete hunks op tv, of ze nou zingen of acteren we willen het allemaal zien. Vooral Amerikaanse celebrities doen het aardig goed in ons beeld van droomjongens. Nu heeft niet iedereen dezelfde smaak als het gaat om jongens, maar wie vind jij de leukste?

Zac Efron, speelt Troy Bolton in High School Musical.

Chace Crawford, beter bekend als Nate Archibald uit Gossip Girl.

Matt Lanter, ook wel Liam Court van Beverly Hills 90210.

Joe Jonas, één van de Jonas Brothers.

Robert Pattinson, speelt Edward in de serie Twilight.

Brody Jenner, uit de reality serie The Hills.

Chris Brown, Amerikaanse hip-hop zanger.