Ken je dat gevoel? Dat als je uitgaat je maar geen leuke jongens ontmoet? Waar zitten de leuke jongens toch verstopt? Ik ben op onderzoek uitgegaan voor jou!

De sportclub
De sportclub is een goede plek om leuke jongens te ontmoeten. Een extra voordeel is dat je gelijk kunt zien hoe gespierd hij is. Als ijsbreker kun je aan de jongen in kwestie vragen of hij je wilt helpen met je oefeningen. Na afloop kunnen jullie samen een sportdrankje drinken in de kantine.

Winkelen
Tijdens het winkelen kun je ook leuke jongens tegenkomen. Natuurlijk niet in een kledingzaak, maar ga bijvoorbeeld een doe het zelf zaak in. Hier lopen zeker weten leuke jongens rond.

De kroeg
Het klinkt cliché maar toch is het zo, in de kroeg kom je altijd leuke jongens tegen. Kijk maar eens goed rond en je ziet vast wel wat lekkers lopen. Spreek hem aan en vraag of hij een drankje wil en begin vervolgens een gesprek met hem.

In de trein
Veel meiden moeten met de trein naar school, maar leuke jongens natuurlijk ook. Bots per ongeluk tegen hem op of begin een gesprek met hem over bijvoorbeeld de vertraging.

In de supermarkt
Ook in de supermarkt kom je leuke jongens tegen. Iedereen moet natuurlijk eten. Kijk wel eerst goed of hij geen vriendin heeft voor je hem aanspreekt.

Tijdens de hond uitlaten
Tijdens de hond uitlaten in het park kun je ook leuke jongens tegenkomen. Met wat geluk vindt hij jouw hond leuk. Begin hier een gesprek over en laat samen de hond verder uit.

Via via
Via je vrienden kun je ook jongens ontmoeten. Misschien heeft een vriendin van je wel een leuke broer of misschien heeft haar broer wel leuke vrienden.

Hopelijk lukt het je nu om leuke jongens te vinden. Het blijft natuurlijk lastig om leuke jongens te vinden, maar we geven de moed niet op. Succes!